Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divat Horoszkóp

 Köztudott, hogy mindenkinek van horoszkópja. De, a divat horoszkóp többet mond rólad, a fiúdról és a divatról, mint mondjuk egy átlagos újságban! Megmutatjuk ki is vagy te igazából!

Kos

Kos horoszkóp 2012

           III. 21. - IV. 19

Divat:   Mostanában észresem veszed, hogy mennyit kell még frissíteni a ruhatáradat! Pedig ez fontos ám. Az arany és az ezüst színt ki kellene próbálnod! A csillogást ne tedd a legújabb szetteidbe, csak néha- néha. Így sokkal kifinomultabbnak és sokoldalúnak fognak tartani a barátaid! A körömlakokkal is hasonló a helyzet. Az élénk színek jól állnak neked, és azért itt gyakrabban csilloghatsz. A fülbevalód ebben a hónapban a karika. Ami vagy csillog, vagy egy egyszerű fémből készülő kör alak.

♥Szerelem♥ : A srác aki tetszik, természetesen csak egy a sok közül. Viszont ezekkel a tippekkel szerezheted meg magadnak.

Rák

Divat: Többet kéne magaddal foglalkoznod! A hajadat kiengedve, egyenesre vasalva, rövid fufruval kéne hordanod. Igazán szerencsés vagy, mert ez a hajviselet nem mindenkinek áll jól! A ruhád egy szép nyári ruha,egy kicsit vissza fogottan a kedvenc színeiddel! Ebben az esetben a flitteeket mellőzni kellene. Egy szalmakalap, egy rózsaszin szalaggal körbetekerve... plussz... egy fekete nagylencséjű napszemcsi igazán a trendlisták élén áll.

♥ Szerelem♥: Sok ember vágya, hogy a helyedben lehessen! Minden megvan benned, csak még felkell fedezned. Így csaphatsz le a hozzád illő fiúra! 

 

 

 

Mérleg

Ikrek:

Ikrek horoszkóp 2012

 

 

Nyilas:

Nyilas horoszkóp 2012

Bak:

Bak horoszkóp 2012

 

 

Vízöntő:

Vízöntő horoszkóp 2012

 

Halak:

Halak horoszkóp 2012

 

Bika:

Bika horoszkóp 2012

Rák:

 

 

Rák horoszkóp 2012

 

Oroszlán:

 

Oroszlán horoszkóp 2012

 

Skorpió:

 

 

Skorpió horoszkóp 2012

 

 

Szűz:

 

Szűz horoszkóp 2012

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 19265
Hónap: 104
Nap: 3